Náš team
Chefkuchár Jozef Stanislav,
už od malého detstva vyrastal v prostredí, kde sa príprave jedál venovala maximálna pozornosť. Na začiatku to bola jeho babka – matka guvernéra slovenskej národnej banky prof. dr. Imricha Karvaša. Bola výnimočnou kuchárkou so skúsenosťami z francúzskej kuchyne, ktoré úspešne využívala pri rôznych významných večierkoch.
Hlavne ona pomohla prebudiť a rozvinúť jeho kulinársky vzťah k príprave jedla. Neskôr to bol zmysel pre najkvalitnejšie suroviny, moderné techniky, znalosť rôznych kultúr a zvykov. Tie sa stali základom jeho kuchyne a pomohli mu vytvoriť jeho osobitný štýl.
Stretnutie s pánom Dieterom Müllerom
( ***Michelin / Kolín nad Rýnom-Nemecko )
Od roku 1990 vytrvale pracoval na myšlienke otvorenia vlastnej reštaurácie na Liptove. Tento cieľ sa mu podarilo splniť v roku 2004. Do tradičnej slovenskej kuchyne postupne zavádza nové spôsoby jej prípravy a prezentácie.
Martina,
jej bohaté skúsenosti v odbore, zmysel pre dizajn, láskavosť, ohromujúci pocit pohostinnosti a schopnosť založiť dobrý servisný tím, ktorý stelesňuje jej vízie, z nej vytvorili spirit reštaurácie a penziónu. Zmysel pre prezieravosť a obchodný duch pomohli, aby sa reštaurácia priblížila k cieľu stať sa najlepšou v regióne.
Janka,
jej dlhoročné skúsenosti, odborné vedomosti, znalosť špičkovej gastronómie, v srdci zakotvená pohostinnosť a láska k ľudom ju priviedli k absolútnej špičke nášho tímu.
Manažérske schopnosti, podložené jej odborným vzdelaním a jazykovou vyspelosťou sú cennou devízou pre každý vyspelý servisný tím.